Cautare

4130 de rezultate pentru "iordache gheorghe" (2.88 secunde)
BLOGUL ROXANEI IORDACHE: DACA ESTI FORMATOR DE OPINIE Atunci fii formator de opinie, tare, drept, intransigent!
Larisa Iordache are sanse mari la individual compus si sol, Izbasa la sarituri, Ponor si Iordache la barna si sper in multe alte surprize frumoase".
Doar la paralele, Iordache, cu 14,400, a fost intrecuta de americanca Price cu 14,833. Gimnasta spaniola de origine romana Roxana Popa Nedelcu s-a clasat pe locul 5 cu 54,532.
In concursul de senioare, gimnasta Larisa Iordache a reusit sa obtina, in ultima zi de concurs, alte trei medalii, pe langa cea de aur, castigata, ieri, in proba pe echipe, ea fiind si singura sportiva care si-a trecut in cont doua medalii de aur la Europenele din 2014.
Artistul Mihai Napu si Iordache Basalic, Prim-Tenorul Operei Nationale, au sustinut scurte recitaluri dupa ultimul fluier al arbitrului, dupa care a fost randul Paulei Seling si al lui Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision, sa fie protagonistii unui moment artistic.
Madalina Pamfile are viata grea alaturi de iubitul ei, Claudiu Belu-Iordache, fotbalist legitimat ultima oara la Concordia Chiajna.
Prima editie a fost dedicata lui Stefan Iordache, a doua lui Liviu Ciulei, a treia lui Victor Rebengiuc, a patra lui Radu Beligan, iar cea de-a cincea lui Amza Pellea. ... Artistii vin si joaca pe scena teatrului-bijuterie -Teatrul National Stefan Iordache - si dupa spectacol pleaca inapoi, acasa!
O istorie vie - Sambata, 07 iulie, ora 12:00 - Workshop Trilok Gurtu - Talking Tabla Piata George Enescu: - Duminica, 08 iulie, ora 12:00 - Workshop Mihai Iordache: Jazz for Kid
La doar 20 de ani, Paul Tiberiu Iordache este un exemplu de disciplina si ambitie reusind sa urce Romania pe podium de nenumarate ori.
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. ... In plus, inca prefectul Gheorghe Martin este ferm convins ca "nu doarme lumea la sedinte”.
Presa a dovedit ulterior ca presedintele a eludat adevarul, intrucat proiectul legislativ a fost semnat de ministrul de stat Gheorghe Pogea (PD). ... De asemenea, el i-a cerut premierului sa preia conducerea operatiunilor pentru prevenirea raspandirii gripei aviare, sustinand ca Gheorghe Flutur, ministru al Agriculturii, nu are suficienta autoritate.
"Pana la sfarsitul anului dorim sa infiintam 28 de organizatii de cartier”, a declarat Gabriel Caciuloiu, Gheorghe Dragomir adaugand faptul ca saptamanal au loc intruniri ale Biroului Permanent PNL cu organizatiile din judet.
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
Primarul din Sfantu Gheorghe: ... Fotografia a fost postata de Antal Arpad, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, pe contul sau de Facebook. ... Ce a scris Antal Arpad pe Facebook Fotografia a fost insotita si de o postare scrisa de Antal Arpad, primarul orasului Sfantu Gheorghe.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Cat despre cel pe care colegii sai din Partidul National Liberal il promoveaza pentru acest post, se pare ca este vorba despre Catalin Gheorghe. ... Cu toate acestea, s-a auzit deja prin institutie despre existenta unui candidat, sustinut de PNL, in persoana lui Catalin Gheorghe.
Asadar, numele dezvaluit de surse din Alianta este Gheorghe Iorov, actualmente director in cadrul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta.
Virusul gripei aviare a facut ocolul tarii si, dupa cum spune Ministrul Sanatatii, Gheorghe Flutur, chiar daca focarele din acest moment vor fi inchise, din toamna vor aparea iarasi probleme. ... Gheorghe Dinca:
google-analytics.com